Το sushi academy δραστηριοποιείται και στο χώρο του catering και υπόσχεται να σας προσφέρει αξέχαστες γευστικές απολαύσεις με πιάτα, τεχνικές
και γεύσεις που θα σας ενθουσιάσουν. περισσότεραSushi Class

Sushi courses for all levels

To Sushi Academy είναι μια πρωτοποριακή ιδέα για την Ευρώπη. Πρωταρχικός σκοπός είναι να προσφέρει οργανωμένη εκπαίδευση στο χώρο της ιαπωνικής Κουζίνας και ειδικότερο σε όλα εκείνα τα πιάτα που σχετίζονται με το sushi.

Τα courses που προσφέρουμε είναι 3

  • Sushi Certificate course
  • Sushi master course
  • Private lessons

Οι εκπαιδευόμενοι ανάλογα με το course που θα επιλέξουν μπορούν να εμβαθύνουν στο κόσμο της ιαπωνικής κουζίνας.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει παρουσίαση εξοπλισμού, ανάλυση και παρουσίαση πρώτων υλών. Δοσολογίες και συνταγές για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων. Εκπαίδευση σε regular rolls, inside outs, special rolls (dragon, sunset, Tokyo, double salmon, rain bow κτλ), παρασκευή nigiri, καθαρισμό ψαριού, κοπή ψαριού για nigiri και sashimi, Nigiri combo, Onigiri, Handrolls, Gunkan, σαλάτες, σάλτες για σαλάτες και ρολά. Επίσης γίνετε εκτενή αναφορά σε όλους τούς κανονισμούς που πρέπει να τηρούνται για την ασφαλή συντήρηση και κατανάλωση των υλικών.
Στην περίπτωση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων προτείνουμε το sushi Academy Consulting το οποίο είναι σχεδιασμένο για την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά και καλύπτει την οργάνωση και εκπαίδευση αναφορικά με ala cart η μπούφε παραγωγή. Το sushi Academy εγγυάται να σας αποκαλύψει όλα τα μυστικά του sushi και να σας οδηγήσει από το Α στο Ω στην απόλυτη γνώση.

Contact Info: email: info@sushiacademy.gr , τηλ: 690 743 9998