Το sushi academy δραστηριοποιείται και στο χώρο του catering και υπόσχεται να σας προσφέρει αξέχαστες γευστικές απολαύσεις με πιάτα, τεχνικές
και γεύσεις που θα σας ενθουσιάσουν. περισσότεραOur Philosophy at Sushi Academy

Η φιλοσοφία του sushi academy είναι η διάδοση της ιαπωνικής κουζίνας, διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων και των παραδοσιακών συνταγών, ανοίγοντας ταυτόχρονα τις πύλες του στο κοινό ανεξάρτητα από την εθνικότητα και το φύλο. Καταρρίπτουμε τον μυστικισμό που διέπει την προετοιμασία και παραγωγή του sushi και εκμαιεύουμε την ικανότητα που έχετε μέσα σας να δημιουργήσετε φανταστικούς γευστικούς συνδυασμούς.

Στο sushi academy έχουμε οργανώσει έτσι την διδακτέα υλη ώστε να αποκομίσετε τα μέγιστα δυνατά οφέλη. Στην ακαδημία μεταδίδεται ανεκτίμητη γνώση στους μαθητές που ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν στο κόσμο της γιαπωνέζικης κουζίνας. Οι μαθητές λαμβάνουν σημαντικές γνώσεις σε πολλούς τομείς, όπως στην ανάπτυξη δεξιοτήτων χειρισμού των γιαπωνέζικων μαχαιριών, παραδοσιακές τεχνικές γιαπωνέζικου μαγειρέματος, μοντέρνες γευστικές δημιουργίες, αναγνώριση ψαριού και προετοιμασία, βασική και προχωρημένη προετοιμασία σε sushi και sashimi, σαλάτες και στόλισμα πιάτων.

Work with confidence


Τα τελευταία χρόνια όπως στην διεθνή αγορά έτσι και στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη ζήτηση από sushi chefs. Υπάρχουν χαρακτηριστικά παραδείγματα επιχειρήσεων που επένδυσαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, για την δημιουργία sushi bars, και έμειναν κλειστά για μεγάλα χρονικά διαστήματα καθώς ήταν αδύνατον να βρουν sushi chefs. Επίσης, η δυσκολία να εισέρθουν και να εργαστούν στις δυτικές κοινωνίες ιάπωνες ενισχύει αυτήν την έλλειψη. Το sushi academy μεταφέρει μια εξαιρετική γνώση στους μαθητές του, δίνοντας τους την ευκαιρία να πρωταγωνιστούν στην ελληνική και γιατί όχι στην διεθνή αγορά.

Το sushi academy είναι πρωτοπόρος στην εκπαίδευση της προετοιμασίας και παραγωγής sushi, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές και μοντέρνες μεθόδους. Πρωταρχικός σκοπός είναι η εξάπλωση της γνώσης αναφορικά με την παρασκευή sushi καθώς και η κατάρριψη του μύθου του μυστικισμού ότι το sushi είναι αντρικό μέλημα και πρέπει να εμπλέκονται μόνο ιάπωνες σε αυτό. Η φιλοσοφία ότι το sushi μπορεί να αποτελέσει μέρος της καθημερινής μας διατροφής και ότι δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο των προνομιούχων είναι το κύριο συστατικό της εξάπλωσης αυτής της τόσο πολύτιμης διατροφικής συνήθειας.

 

Contact Info: email: info@sushiacademy.gr , τηλ: 690 743 9998